HOE WIJ WERKEN | SAMEN TOT HET BESTE RESULTAAT KOMEN

ONZE WERKWIJZE

Wij staan bekend om onze kwalitatief hoogstaande kandidaten in het ERP en CRM werkgebied. Waarom zijn wij anders dan andere bemiddelingspartijen? Wij laten experts die met hun voeten in de klei dezelfde functies hebben uitgevoerd, de kandidaten screenen en selecteren. Dat biedt een enorme meerwaarde voor jou als opdrachtgever:

  • Zekerheid dat er ook écht aansluiting is met het gezochte profiel
  • Geen tijdsverspilling in het interviewen van niet relevante kandidaten
  • Geen overdosis aan CV’s op je bureau maar alleen deze die er echt toe doen.

Daarnaast zijn veel professionals met een uitstekende reputatie huiverachtig om met bemiddelingspartijen te werken omdat in deze industrie vaak een percentage van het uurtarief wordt ingehouden. Moreworks zorgt ervoor dat het afgesproken uurtarief voor 100% bij de professional terecht komt. Daardoor zijn we in staat om de beste professionals ook voor te stellen.

En uiteraard hanteren we het no cure no pay principe. Zijn we niet in staat om een juiste kandidaat te vinden? Dan zijn er geen kosten aan verbonden. Lukt het ons wel om de behoefte in te vullen met de juiste kandidaat? Dan hanteren we een fixed prijs voor de bemiddeling afhankelijk van de duur van de opdracht.

PROFIELSCHETS

We nemen je behoefte in detail door en bespreken de bedrijfscultuur. Samen met één van onze experts die zelf ervaring heeft met het profiel dat je zoekt, stellen we een profielschets op. Daarmee starten we de zoektocht.

SELECTIE KANDIDATEN

Onze experts zetten het profiel uit in hun netwerk en op diverse kanalen. Na een voorselectie stellen we op korte termijn een aantal kandidaten voor waar wij volledig achter staan. Dan volgt de eerste kennismaking.

BEGELEIDING PROCES

We plannen de eerste kennismaking in en volgen het verdere vervolg nauwgezet op. We communiceren de voortgang met de kandidaten, coördineren vervolgafspraken tot het moment dat er een fit is.

NEEM CONTACT MET ONS OP OVER JOUW ZOEKTOCHT

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam