SAMEN WERKEN AAN DUURZAAM RESULTAAT

BEMIDDELING

Invulling van tijdelijke ERP / CRM vacatures

Ben je op zoek naar extra capaciteit voor een project of tijdelijke vervanging, kies voor flexibiliteit door het inzetten van interim personeel. Dat zijn meestal zzp-ers of freelancers met ruime ervaring in de rol die je zoekt. Daardoor zijn ze snel up to speed en ben je als organisatie in staat om snel te schakelen. Als netwerkorganisatie heeft moreworks een enorm groot netwerk aan de beste professionals om ERP en CRM functies in te  vullen. Neem contact met ons op over jouw uitdaging.

PROJECT MANAGEMENT

Pragmatisch, effectief en efficiënt een project uitvoeren

Zorgen dat een project binnen scope, tijd en budget kan een serieuze uitdaging voor een bedrijf. De continu veranderende omgeving waar organisaties zich in begeven maakt het er niet makkelijker op. Wij nemen het project management op zich en gebruiken beproefde methodieken (Agile, Prince2 e.d.) die we op een pragmatische manier toepassen. Neem contact met ons op voor o.a.  IT implementaties, het opzetten van nieuwe dienstverlening en het optimaliseren van processen.

PORTFOLIO MANAGEMENT

Hoe de juiste projecten in je portfolio op te nemen

Hoe waarborg je dat de juiste projecten in het portfolio zijn opgenomen? Op welke manier worden projecten gecategoriseerd en geprioriteerd? Is het portfolio in balans met de strategische doelstellingen en heeft het de juiste focus verdeling (korte termijn en lange termijn gericht)? Onze portfolio management dienstverlening helpt organisaties met het goed inrichten van het portfolio management proces. Het gaat echter ook verder: we kijken ook naar hoe het besluitvormingsproces in een bedrijf verloopt om een project al dan niet op te nemen in het portfolio. Wij zorgen dat je inzicht krijgt in de factoren die ervoor zorgen dat jouw strategisch portfolio management proces en de besluitvorming daaromheen nog niet helemaal optimaal is. Daarnaast helpen we je met het bijsturen, het verbeteren en het duurzaam integreren van het proces in de organisatie. We partneren daarvoor samen met bizztracker, een SaaS ppm oplossing ter ondersteuning van het ppm proces.

BUSINESS PROCESS OPTIMISALISATIE

Zorgen dat de bedrijfsvoering efficiënter wordt

“We doen het hier al jaren zo.” Een veel gehoord argument als je vraagt waarom iemand een bepaalde handeling of activiteit op een bepaalde manier uitvoert. Als er echter met een vergrootglas wordt gekeken naar hoe de huidige processen eruit zien, dan zijn er vaak heel wat optimalisaties te behalen. Een objectieve outside blik zorgt dat er objectief naar het proces wordt gekeken en de juiste vragen worden gesteld. Om bedrijfsprocessen te optimaliseren is change management een cruciale component. Daarom pogen wij in deze optimalisatie trajecten alle lagen van de organisatie mee te nemen. De kennis zit bij hen. Alleen is het vaak nodig om de gezamenlijke kennis naar boven te krijgen en op die manier tot het meest optimale bedrijfsproces te komen.