KLAAR VOOR DE TOEKOMST MET  DE JUISTE MENSEN

VIND DE BESTE PROFESSIONAL VOOR JOUW ERP / CRM UITDAGING

Moreworks helpt organisaties met het vinden van de juiste tijdelijke resources op het gebied van project management. We specialiseren ons in professionals op het gebied van ERP en CRM. Als opdrachtgever kan je GRATIS tijdelijke opdrachten plaatsen die wij onder de aandacht brengen bij ons netwerk.

UNIEKE AANPAK

Wat ons uniek maakt, is de aanpak dat ERP / CRM professionals de potentiële kandidaten interviewen. Mensen met hands-on ervaring die zelf projecten hebben uitgevoerd of zelfs nog steeds uitvoeren. Daardoor zijn de voorgestelde kandidaten uitgebreid bevraagd door inhoudelijke experts. Wij durven dan ook te stellen dat bij het voorstellen van onze kandidaten je de beste professional vindt.

Daarnaast vinden wij dat professionals met de juist ervaring en kunde een realistisch tarief mogen ontvangen. Wij nemen dan ook GEEN percentage van het uurtarief maar werken op basis van no cure no pay waarbij de opdrachtgever een bemiddelingsfee betaalt bij een succesvolle match.

INTERIM INVULLING

Ben je op zoek naar extra capaciteit voor een project of tijdelijke vervanging, kies voor flexibiliteit door het inzetten van interim personeel. Dat zijn meestal zzp-ers of freelancers met ruime ervaring in de rol die je zoekt. Daardoor zijn ze snel up to speed en ben je als organisatie in staat om snel te schakelen. Neem contact met ons op over jouw uitdaging.

SPECIALISATIE

We kiezen bewust voor een specialisatie in ERP en CRM gerelateerde rollen. Daar ligt de kracht van moreworks. Onze partners hebben ruime ervaring zowel met specialistische rollen als generieke management rollen op dit gebied. Daardoor zijn zij perfect in staat om het kaf van het koren te scheiden en alleen maar interessante profielen aan te bieden.

AANDACHT

Elke opdracht is anders. Daarom investeren we graag in het goed begrijpen van de rol en de organisatie voordat we aan de slag gaan met het vinden van de juiste kandidaten. Wat past bij één organisatie, kan bij een andere organisatie een mismatch zijn. Persoonlijk contact met de vragende organisatie is dan ook cruciaal om tot de juiste invulling te komen.

NEEM CONTACT MET ONS OP OVER JOUW ZOEKTOCHT

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam